Coaches

robertvdbos

Robert van den Bos

Vanuit mijn ervaring in training en in personeelsbegeleiding ben ik effectief in het begeleiden van medewerkers bij loopbaan en ontwikkel vragen en het vinden van de juiste match werkbalans binnen hun eigen organisatie. Gespecialiseerd in burn-out preventie en burn-out re-integratie. Kenmerkend voor mijn stijl: empathisch, resultaatgericht en positief.

Sinds 2017 ik partner van id Plein Amsterdam, een regionaal georiënteerde netwerkorganisatie van loopbaanprofessionals die werken op basis van evidence based methoden. We bieden specialistische diensten op het gebied van outplacement, re-integratie spoor 2 en 3, loopbaancoaching en trajecten voor UWV en participatiefonds. Ik maak deel uit van het Expertteam Burnout en stress – www.linkedin.com/company/id-plein.

linkedin   noloc_erkend_loopbaanprofessional  icflogo

eric-workbalance

Eric Franck

Ik ben van huis uit bedrijfseconoom. Heb mij later gespecialiseerd als basispsycholoog, afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, richting klinische psychologie. Ik ben gecertificeerd coach-counselor aan de Nederlandse Academie voor Integratieve Psychotherapie. Ik heb daarnaast nog verschillende cursussen en trainingen gevolgd op het gebied van coaching en counseling.

linkedin

pasfoto_2014_jpg

Gert-jan Wieringa

Met mijn diagnostische kennis  en behandelvaardigheden als GZ psycholoog / psychotherapeut ben ik zeer geïnteresseerd in het coachen van mensen / bereiken van hun levensdoelen. Robert en ik vullen elkaar aan wat betreft onze specifieke expertise.  Ik ondersteun Workbalance met mijn kennis van de vroege onderstane kernovertuigingen van mensen.  Mijn specialisatie is daarbij burn-out en trauma in de meest brede zin van het woord.

linkedin

© Copyright - Robert van den Bos