Coaches

eric-workbalance

Eric Franck

Ik ben van huis uit bedrijfseconoom. Heb mij later gespecialiseerd als basispsycholoog, afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, richting klinische psychologie. Ik ben gecertificeerd coach-counselor aan de Nederlandse Academie voor Integratieve Psychotherapie. Bij TNO heb ik vele jaren onderzoek uitgevoerd en geadviseerd over de aanpak van werkstress en werkdruk. Ik heb  verschillende cursussen en trainingen gevolgd op het gebied van coaching en counseling, zoals EFT, Cognitieve Gedragstherapie, Mentaliseren en Psycho-dynamica.

linkedin

pasfoto_2014_jpg

Gert-jan Wieringa

Ik ben BIG geregistreerd GZ psycholoog en psychotherapeut. Ik ondersteun de coaches van Workbalance met mijn kennis van diagnostiek, behandel-en begeleidingsvaardigheden en vroeg ontstane kernovertuigingen van mensen.  Mijn specialisatie is daarbij burn-out en trauma in de meest brede zin van het woord.

linkedin

robertvdbos

Robert van den Bos

Vanuit mijn ervaring in training en in personeelsbegeleiding ben ik effectief in het begeleiden van medewerkers bij ontwikkel en bij stress vragen en het vinden van de juiste match werkbalans binnen hun eigen organisatie. Gespecialiseerd in burn-out preventie en burn-out re-integratie. Kenmerkend voor mijn stijl: empathisch, resultaatgericht en positief.

linkedin   noloc_erkend_loopbaanprofessional  

© Copyright - Robert van den Bos